BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

- a kedvezményezett neve: Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete

 

- projekt azonosító száma: EFOP-1.3.5-16-2016-00762

 

- a projekt címe: Társadalmi szerepvállalás erősítése a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete közreműködésével

 

-  a szerződött támogatás összege: 24.900.043 Ft

 

-  a támogatás mértéke (%-ban): 100 %

 

-  a projekt tartalmának bemutatása: Társadalmi szerepvállalás erősítése a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesület közreműködésével elnevezésű projekt a helyi hagyományok ápolását célzó rendezvények, valamint a nemzetiségek kulturális identitásának elmélyítését szolgáló programok támogatása, szakmai fórumok, konferenciák és rendezvények támogatása céljából létesült. A közösségi aktivitás erősítését célzó események, programok és rendezvények támogatása, a családok megerősítését, fiatalok felelős életre nevelését segítő programok támogatása.

 

A közösségfejlesztés célja a helyi közösségek és ezeken keresztül az egyének önálló cselekvési szándékának és képességének erősítése és a közösségi konfliktusok oldása.

Az önkéntesség fejlesztése keretében az önkéntesség népszerűsítése, szervezése, önkéntes programok megvalósítása, az önkéntesek és a fogadó szervezetek koordinálása, folyamatos segítése. A fiatal korosztály számára az önkéntes tevékenység az első munkatapasztalatok megszerzését is jelentheti, hozzájárulva az Európa 2020 Stratégia, a YEI és az NRP foglalkoztatási céljaihoz. Az önkéntesség keretei között az idősek tevékeny életmódjának elősegítése lehet továbbá a megfelelő válasz az idősödés kihívásaira is.

 

Az aktív társadalmi szerepvállalást és a karitatív tevékenységek megerősítését az értékalapú társadalmi összetartást erősítő programok megvalósításával, elsősorban a különböző szocio-kulturális körülmények között élő, hátrányos helyzetű, vagy szegénységben élő csoportok társadalmi felzárkózását segítő tevékenységek támogatásával, illetve a karitatív tevékenységre való hajlandóság növelésével kívánjuk elérni.

 

- a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 06. 30.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!