BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Társadalmi jövőkép A Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete, olyan stabil társadalomért dolgozik, amelyben a családosok egészséges környezetben, szeretetben élnek.
Missziónk A Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete Veszprém térségében, egészségtudatos környezetben, a családi értékek felmutatásával közösségi programokat szervez, információt közvetít, érdekképviseletet vállal, a gyermekeket nevelő családokért.

Alapértékeink
Család: A szeretet összetartó erején alapuló kapcsolat, amely példamutató közösség, az egymás tiszteletére, segítésére, biztonságot adó élettérre épül, amelyben boldog gyermekek élnek.
Segítőkészség: A segítőkészség megnyilvánul tetteinkben. Lehetőség szerint az önzetlen segítségnyújtáson alapul, tagjainak és más gyermekeket nevelő hozzánk forduló családok részére, példát mutatva ezzel, gyermekeink és a társadalom számára.
Becsület: A becsület számunkra egy biztonságot adó érzés, amelynek kiinduló pontja az őszinteségen alapuló bizalom.
Példamutatás: Egyesületünk tagjai olyan erkölcsi példákat, közösségi mintákat mutatnak a környezetüknek, amelyek alapja a család, az anyaság, az élet és a generációk egymás iránti tisztelete.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!