BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


- a kedvezményezett neve: Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete

 

- projekt azonosító száma: EFOP-1.2.1-15-2016-00766

 

- a projekt címe: Védőháló a veszprémi nagycsaládosokért

 

-  a szerződött támogatás összege: 39.9 millió Ft

 

-  a támogatás mértéke (%-ban): 100 %

 

-  a projekt tartalmának bemutatása: A Védőháló a családokért projekt alapvető, stratégiai célja, hogy a társadalomban is újra megerősödjön, általánossá és magától értetődővé váljon a családbarát értékrend, ami egyúttal jelent család és gyermekbarát szemléletet, valamint a munka és családi élet összeegyeztetését. A projekt keretében megvalósuló programok, akciók, rendezvények és szakmai fejlesztések, képzések erősítik a családbarát szemléletet és közgondolkodást, valamint a generációk közötti együttműködést.

 

Feladatunk a projekt megvalósításában, hogy a család társadalmi szerepét megerősítsük, a családi kohéziót növeljük, a krízishelyzetek kezelésére illetve kialakulásuk megelőzésére olyan komplex szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek egyszerre több oldalról is, egymás hatását kiegészítve erősítve kezelik a problémát.

A Védőháló projektben kialakított és megvalósításra kerülő tevékenységek együttesen magukba foglalják a családi, szülői, életvezetési és egészségfejlesztési, valamint mentális nehézséggel összefüggő támogató szolgáltatásokat, és a foglalkoztatást, és tréningeket.

Ezek a kezdeményezések, (formális és informális) képzések erősítik a helyi közösségek tagjai közötti összefogást, a családok közötti szolidaritást, a harmonikus családi élet, a gyermekvállalás és a gyermeknevelés fontosságának tudatosítását.

 

- a Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2017. 03. 01.

 

- a Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2019. 03. 01.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!