BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ


Kedves Tagtársunk!

 

Itt az október, folytatódik az iskola, egyesületünk is folytatja munkáját!

 

ÁLLÁST KERESŐ FIATALOK FIGYELEM!!!!!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy október 8-tól tudunk állást biztosítani 25 év alatti fiatalnak(2014. október 8-ig, még nem töltötte be a 25. életévét), akinek nincs munkája, vagy tanul, de tanulmányait nem állami támogatással végzi.

 

Feltétel:  -     8 általános vagy érettségi.

-   akinek szakmája van, annak 2014. április 8-tól számítva nem lehet 59 napnál több bejelentett munkanapja.

-  BSC, BA végzettséggel rendelkező fiatalok részére az életkorhatár: 2014. október 8-ig a be nem töltött 30. életév és 2014. április 8-tól számítva nem lehet 59 napnál több bejelentett munkanapja.

 

Jelentkezni önéletrajzzal kapotildi@freemail.hu e-mail címre lehet, vagy érdeklődni a 06-70-366-9783 telefonon. Munkaidő az egyesület programjához illeszkedik, max. havi 120 óra.

 

Ez évi programjaink:

 

Háztartási nagygépek (hűtők és fagyasztók) cseréje


Az NFM 627,1 millió forinttal támogatja a háztartási nagygépek cseréjét, a kiírás szeptember 25-én jelenik meg, nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek pályázhatnak. Az elérhető támogatás a gépek beszerzési árának 50 százaléka, az A+ energiaosztályú készülékekre maximum 25 ezer forint, az A++ és A+++ gépekre legfeljebb 35 ezer forint lehet. A támogatás a megkapott támogatói okirattal a vásárláskor azonnal érvényesíthető.

Egy korábbi NFM-es prezentáció szövege szintén a hűtőket és a fagyasztókat említette, az illusztrációként betett képen viszont tévék és mosógépek is látszottak, de a legfrissebb tájékoztatás szerint valóban csak a hűtő- és fagyasztógépek cseréjét támogatják.

Így lehet pályázni

A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatja be az a természetes személy, aki a megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan - tulajdoni lapon szereplő - tulajdonosa és ügyfélkapus regisztrációval rendelkezik a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon.

A portálon regisztrálni a pályázati kiírás meghirdetésétől számított 30 napon át lehetséges. A pályázatokat benyújtani pedig a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően, a pályázat lezárásáig vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet.

A részletes pályázati dokumentáció az egyes pályázatok meghirdetését követően az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el.

 

2014. október 11-én – kirándulás a Papodi kilátóhoz

A túrára jelentkezni Merhala Zsuzsánál lehet. A programról részletesebben a gyűlésen hallhattok.

 

2014. november 6-án gyűlés – Családsegítő Központ

Programok tájékoztatása, jelentkezés.

 

2014. november 15-én – Kolbásztöltő verseny

A kolbászfesztivál adta az ötletet, hogy megrendezzük egyesületünk kolbásztöltő versenyét. Minden versenyző csapat 4 fős lehet, és 3 kg húst kapnak. A fűszerezés minden csapatnak a maga feladata.  A kolbászokkal egy adott időre kell készen lenni, kisütjük őket, és a zsűri fogja értékelni a finomságokat. Több kategóriában is osztunk ki díjakat. Jelentkezni a versenyre a gyűlésen lehet. A gyermeket a verseny alatt beadhatjátok az NVE óviba, ahol a gyerekekkel játszunk, kézműveskedünk, a nagyobbaknak filmeket vetítünk az NVE moziban. Étkezés után pedig egy zenés, játékos bállal kedveskedünk mindenkinek.

 

2014. november 28-29-én – Adománygyűjtés valamelyik veszprémi nagyáruháznál

Önkéntes munkára jelentkezni Kapot Ildikónál lehet a gyűlésen, vagy a 06-70-366-9783 telefonszámon.

 

2014. december 4-én gyűlés - Családsegítő Központ

Programok tájékoztatása, jelentkezés. Télapó ünnepség, amelyen csomagot 10 éves korig biztosít egyesületünk, de csak azoknak, akik jelentkeznek, és eljönnek az ünnepségre. Jelentkezés Nagyné Muschitz Ildikónál tel: 06-70-389-0979.

 

2014. december 6-án – Télapó fürdik a Pápai Várkertfürdőben, mi pedig elkísérjük vagy PRÁGAI CSOKIGYÁR.

Egyesületünk külön busszal utazik Pápára a Várkertfürdőhöz. Indulás 09:00, várható hazaérkezés 15:00.

 

2014. december 18-án vagy 20-án – Karácsonyi Ünnepség

2014. december 31-én – Szilveszter – Köszöntsd velünk az Újévet!

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Vezetőség
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!