BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ


Kedves Tagtársunk!

 

Itt a szeptember, kezdődik az iskola, egyesületünk is folytatja munkáját!

 

Júniusban a Fagyi-kupával indítottuk a nyári programjainkat, amelyen 83 fővel vettünk részt. A nyáron 20 gyermek üdülheted Zánkán, az Erzsébet program keretében és 20 gyermeknek az egyesület biztosította az üdülést Borzaváron, illetve 4 gyermek 50% kedvezménnyel vehetett részt a borzavári táborban.

Nagyon szépen köszönjük a segítséget a Bakonyi Szépalmáskert Erdei Iskolának, és vezetőjének Lénártné Dórinak, hogy az egyesület segítségére sietett, és kedvezményesen üdülhettek gyermekeink a táborában. Azt gondoljuk, mindkét tábor sikeres volt, a gyermekek jól érezték magukat, rengeteg élménnyel gazdagodva tértek haza. Családi üdülést idén nyáron nem szervezett egyesületünk. Augusztusban kirándultunk külön busszal Sümegre, Paksra, megnéztük az Atomerőművet, valamint vonattal, 125 fővel részt vettünk a Debreceni Virágkarneválon.

 

ÁLLÁST KERESŐ FIATALOK FIGYELEM!!!!!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy október 8-tól tudunk állást biztosítani 25 év alatti fiatalnak(2014. október 8-ig, még nem töltötte be a 25. életévét), akinek nincs munkája, vagy tanul, de tanulmányait nem állami támogatással végzi.

 

Feltétel:  -     8 általános vagy érettségi.

-   akinek szakmája van, annak 2014. április 8-tól számítva nem lehet 59 napnál több bejelentett munkanapja.

-  BSC, BA végzettséggel rendelkező fiatalok részére az életkorhatár: 2014. október 8-ig a be nem töltött 30. életév és 2014. április 8-tól számítva nem lehet 59 napnál több bejelentett munkanapja.

 

Jelentkezni önéletrajzzal kapotildi@freemail.hu e-mail címre lehet, vagy érdeklődni a 06-70-366-9783 telefonon. Munkaidő az egyesület programjához illeszkedik, max. havi 120 óra.

 

Ez évi programjaink:

 

2014. szeptember 27-én I. Lecsófesztivált tartjuk a veszprémi Vidámpark területén

Játékos programokkal, sok nyereménnyel várunk Benneteket 10:00-tól a parkban, és természetesen ebédre lecsóval kedveskedünk nektek. Az egész napos program részvételi díja 100 Ft/fő, amelyet Merhala Zsuzsinál kell befizetni a jelentkezéssel.

 

2014. október 2-án gyűlés – Családsegítő Központ 17:00-19:00

A gyűlésen lehet jelentkezni programjainkra, valamint befizetni a részvételi díjakat. Tájékoztatót hallhattok a háztartási gép pályázatról, illetve aki igényt tart rá, annak segítünk.

 

Háztartási nagygépek (hűtők és fagyasztók) cseréje


Az NFM 627,1 millió forinttal támogatja a háztartási nagygépek cseréjét, a kiírás szeptember 25-én jelenik meg, nyugdíjas és nagycsaládos magánszemélyek pályázhatnak. Az elérhető támogatás a gépek beszerzési árának 50 százaléka, az A+ energiaosztályú készülékekre maximum 25 ezer forint, az A++ és A+++ gépekre legfeljebb 35 ezer forint lehet. A támogatás a megkapott támogatói okirattal a vásárláskor azonnal érvényesíthető.

Egy korábbi NFM-es prezentáció szövege szintén a hűtőket és a fagyasztókat említette, az illusztrációként betett képen viszont tévék és mosógépek is látszottak, de a legfrissebb tájékoztatás szerint valóban csak a hűtő- és fagyasztógépek cseréjét támogatják.

Így lehet pályázni

A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújthatja be az a természetes személy, aki a megvalósítás helyszínéül szolgáló ingatlan - tulajdoni lapon szereplő - tulajdonosa és ügyfélkapus regisztrációval rendelkezik a www.magyarorszag.hu Kormányzati Portálon.

A portálon regisztrálni a pályázati kiírás meghirdetésétől számított 30 napon át lehetséges. A pályázatokat benyújtani pedig a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően, a pályázat lezárásáig vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet.

A részletes pályázati dokumentáció az egyes pályázatok meghirdetését követően az ÉMI Nonprofit Kft. pályázatkezelő szerv honlapján (www.emi.hu) érhető el.

 

2014. október 11-én – kirándulás a Papodi kilátóhoz

A túrára jelentkezni Merhala Zsuzsánál lehet. A programról részletesebben a gyűlésen hallhattok.

 

2014. október 25-én – Békéscsabai Kolbászfesztivál vonattal

A kolbászfesztiválra külön vonattal megyünk. Akik tavaly voltak, tudják, hogy nagyon jó hangulat, és finomabbnál finomabb ízek várják a látogatókat. A vonat előreláthatólag 05:00 indul a veszprémi vasútállomásról. A program várható költsége 2000 Ft/fő. Jelentkezni Merhala Zsuzsánál lehet befizetés egyeztetéssel.

 

2014. november 6-án gyűlés – Családsegítő Központ

Programok tájékoztatása, jelentkezés.

 

2014. november 15-én – Kolbásztöltő verseny

A kolbászfesztivál adta az ötletet, hogy megrendezzük egyesületünk kolbásztöltő versenyét. Minden versenyző csapat 4 fős lehet, és 3 kg húst kapnak. A fűszerezés minden csapatnak a maga feladata.  A kolbászokkal egy adott időre kell készen lenni, kisütjük őket, és a zsűri fogja értékelni a finomságokat. Több kategóriában is osztunk ki díjakat. Jelentkezni a versenyre a gyűlésen lehet. A gyermeket a verseny alatt beadhatjátok az NVE óviba, ahol a gyerekekkel játszunk, kézműveskedünk, a nagyobbaknak filmeket vetítünk az NVE moziban. Étkezés után pedig egy zenés, játékos bállal kedveskedünk mindenkinek.

 

2014. november 21-22-én – Adománygyűjtés valamelyik veszprémi nagyáruháznál

Önkéntes munkára jelentkezni Kapot Ildikónál lehet a gyűlésen, vagy a 06-70-366-9783 telefonszámon.

 

2014. december 4-én gyűlés - Családsegítő Központ

Programok tájékoztatása, jelentkezés. Télapó ünnepség, amelyen csomagot 10 éves korig biztosít egyesületünk, de csak azoknak, akik jelentkeznek, és eljönnek az ünnepségre. Jelentkezés Nagyné Muschitz Ildikónál tel: 06-70-389-0979.

 

2014. december 6-án – Télapó fürdik a Pápai Várkertfürdőben, mi pedig elkísérjük.

Egyesületünk külön busszal utazik Pápára a Várkertfürdőhöz. Indulás 09:00, várható hazaérkezés 15:00.

 

2014. december 18-án vagy 20-án – Karácsonyi Ünnepség

2014. december 31-én – Szilveszter – Köszöntsd velünk az Újévet!

 

Szeretettel várunk Benneteket!

Vezetőség
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!