BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ


-> Ingyenes angol tanfolyam <-

Kedves Családok!
Egy Nógrádi iskola fordult hozzánk segítségért, amelyben törülközőket (kéztörlőnek) valamint az étkezőben az asztalra terítőket kérnének tőlünk.
Azzal a kéréssel fordulunk Hozzátok, hogy aki tud segíteni, mert van felesleges törülközője vagy asztalterítője az juttassa el hozzánk július 25-én délelőtt 10 és 11 óra között a Penny mögött lévő garázs sorra, a 9 garázshoz.
A felajánlásokat egyesületünk elnöke veszi át, és továbbítja az iskolának, ezzel is biztosítva azt, hogy az iskola közvetlenül megkapja.
Arra szeretnénk kérni Benneteket, hogy ne szakadt, elvékonyodott, foltos törülközőket, asztalterítőket hozzatok. Nem baj, ha régi, nem számít a mérete csak használható legyen.
Arra is megszeretnénk kérni Benneteket, hogy ne vegyetek újat. Aki inkább pénzt szánna rá, az vegyen szappant, vagy folyékony szappant, kéztörlőpapírt, WC papírt.
Minden megoldás érdekel Minket, csak segíthessünk.
Bővebb információt elnökünktől a 06-70-366-9783 telefonon kaphattok, vagy a gyűjtés helyszínén személyesen.

Augusztusra:
Itt a következő lehetőség a víz melletti táborozásra.
2015. augusztus 07-tól - 15-ig Szeghalomban, a Körös partján szervezzük állótáborunkat. Nincs kötelezettség aki jönni szeretne, jöhet két napra, jöhet egész hétre.
Minden napra szervezünk a gyerekeknek és felnőtteknek is programokat.
A főbb program:
Augusztus 7. 15:00 Megnyitja kapuit a Boszorkány Fesztivál és tart 8-án éjfélig. A program plakátját csatoltam, de bárki rákereshet a neten.
Helyszín: Várhelyi Ifjúsági Tábor és Szabadidő Központ, szintén a neten rá lehet keresni. Most újították fel, és közvetlenül a Körös partján fekszik.
Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldani.
Jelentkezni lehet Kapot Ildikónál, 06-70-366-9783
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!