BejelentésNAGYCSALÁDOSOK VESZPRÉMI EGYESÜLETE
Társadalmunk alappillére a család, és csak rajtunk múlik, milyen útravalót visznek gyermekeink!

MENÜ
Kedves Tagtársunk!

 

Szeretettel köszöntünk mindenkit. Itt az év eleje, egyesületünk is programokkal vár Benneteket!

 

Következő programjaink:

 

Február 02-án GYŰLÉS 17:00-18:30 – Családsegítő Központban

Várunk Benneteket programjainkkal, gyertek, jelentkezzetek! Tagdíjak befizetését szeretnénk kérni, amely a közgyűlésig 7500 Ft/család/év. Természetesen lehet utalni is, (Az Egyesület számlaszáma: 11748007-20190770 OTP Bank Nyrt.) de kérjük, hozzátok magatokkal az utalás bizonylatát is. Megjöttek a 2017 évi matricák is, valamint átvehetők a 2017 évi önkéntes igazolványok. Az önkéntes igazolvány pontjait át lehet hozni a 2017-es évre, és nagyon sok programunk lesz, amelyeken beválthatjátok díjmentesen. Az egyesület elnökségének mandátuma 2017 május 31.-vel lejár, ezért jelölő bizottságot kell választanunk, akik segítségével jelölhettek az elnökségbe új tagokat. Kérjük elsősorban azon szülők segítségét, akik pártoló tagok egyesületünkben. 18 év feletti ifik segítségét is szívesen fogadjuk. Feltétel: rendezett tagdíj 2017 évre.

Ne felejtsétek el, itt az adóelszámolás is, aki teheti adója 1%-t egyesületünk részére biztosítsa.

Adószámunk: 18922321 – 1 – 19

Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete

 

Február 26-án 10:00 – 14:00 – Farsang – Családsegítő Központban

Szeretettel várunk Benneteket a farsangi mulatságunkra. Gyerekeknek játékos vetélkedő, anyukáknak fánksütő verseny – értékes üdüléspontokért, melyek egy-egy pihentető hétvégére válthatók be. Belépés farsanghoz illő jelmezben! Felnőtteknek is J legyünk kreatívak!

 

Március 02-án GYŰLÉS 17:00-18:30 – Családsegítő Központban

Készülünk a közgyűlésre. Az egyesület elnökségének mandátuma lejár, ezért a megválasztott jelölő bizottság tagjai fogadják a jelöltek listáját. Jelölés lehet 1 fő elnök, és 3 fő elnökségi tag. Ezen kívül programokra jelentkezhettek.

 

Március 4-én – Nőnapi BATYUS bál – 15:00- éjfélig - Agóra Művelődési Központban (pótnap 11-e)

A program 15:00 kezdődik hidegtál készítő versennyel. A verseny alatt a gyermekeknek kézműves programot biztosítunk. Az elkészült hidegtálakat a bálra felszolgáljuk, lehetőség van megkóstolásukra. Tánc, játékos vetélkedő, házaspárbaj várja a bálozókat. Jelentkezni Horváth Zsuzsánál lehet.

 

Március 12-én – 09:00 – 18:00 - Bababörze az Arénában

Egyesületünk segítséget nyújt a Bababörze szervezéséhez, és nem titkolt szándékunk új tagok bevonása is egyesületünkbe. Várjuk önkéntesek jelentkezését, akik a bababörzén felállított standunknál, beszélgetnek a családokkal, tagtoborzás céljából, foglalkoznak az érdeklődök gyerekeivel, míg beszélgetések zajlanak.

 

Március 26-án 09:00 – 14:00 – Környezetvédelmi nap az Ajkai Csónakázó-tónál

Minden évben egyesületünk részt vesz az ajkai környezetvédelmi napon, ahol az ajkai természetjárókkal, valamint a Kossuth iskola tanulóival a Csónakázó-tó környékét és vizét, megtisztítjuk a szeméttől. Utazás egyénileg vonattal, busszal, személyautóval. Az önkénteseket a munka végén egy tál meleg étellel kínáljuk.

 

Április 6-án GYŰLÉS 17:00-18:30 - Családsegítő Központban

Közgyűlés, a 2016 évi közhasznúsági beszámoló, valamint az elnökség megválasztása.

 

Április 9-én Húsvéti kézműves 10:00-14:00 - Családsegítő Központban

 

Április 22-én Ünnepi közgyűlés Budapesten – 30 éves a NOE

Az ünnepi közgyűlésen 4 fő képviselheti egyesületünket. Az ünnepi közgyűlésen tiszteletét teszi Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere. Kérjük, olyan önkéntesek jelentkezzenek, akik megtiszteltetésnek veszik a miniszter úr jelenlétét, viselkedésükkel büszkén vállalják a NOE és ezen belül az NVE tagságát, és ruházatukkal kifejezik az ünnep értékét. A közgyűlésen sajtó megjelenésére is számítani kell. Kérjük a leírtak figyelembevételét jelentkezéskor. Több jelentkező esetén az elnökség dönt, hogy kik képviselhetik egyesületünket. Az útiköltséget autóra Veszprém-Budapest-Veszprém között a NOE vállalja.

 

Április 23-án Vízitúra a Marcalon

Szeretettel várunk Benneteket az év első vízitúrájára. A túrára jelentkezni Horváth Zsuzsánál lehet. A túra egésznapos, szendviccsel, innivalóval készüljetek.

 

Május 4-én GYŰLÉS 17:00-18:30 - Családsegítő Központban

Köszöntjük az édesanyákat, valamint jelentkezés programokra

 

Május 6-án Tóberkenu – evezős verseny az Ajkai Csónakázó tavon

Programokról, később, jelentkezni Horváth Zsuzsánál lehet

 

Május 14-én Babaköszöntő Budapesten

Minden olyan családot várnak Budapestre, akiknek 2016 évben született babájuk. Az egész családot vendégül látják Budapesten és értékes ajándékok várják a családokat. Útiköltséget térítik lakóhely-Budapest-lakóhely között. A rendezvény fővédnöke Herczeg Anita. Jelentkezni a rendezvényre Kapot Ildikónál lehet.

 

Május 27-én NeVess és Evezz az Ajkai Csónakázó tavon

A megszokottól eltérően 2017-ben szombati napon lesz az evezős versenyünk. Ennek oka a május 28-i NOE program. Az evezős programról később részletesebben fogunk írni.

 

Május 28-án Családok menete Budapesten – Budapesti Családtalálkozó

2017-ben Budapest szervezi meg a Családtalákozót május25-től május 28-ig. A rendezvény főprogramja a vasárnapi gyereknap, ahol közel 4000 nagycsaládost várnak a Kossuth tértől az Operaházig végig programokkal, kedvezményekkel, koncertekkel. A részvételre egyesületünk is meghívót kapott. Részletekről, programokról később. Egy biztos, akik velünk töltik ezt a vasárnapot, felejthetetlen napban lesz részük.

 

Június 1-én GYŰLÉS 17:00-18:30 - Családsegítő Központban

Megbeszélés, programokra jelentkezés

 

Június 9-10-11NOE Választmányi gyűlés - Csongrádra kirándulunk

Részletekről később, aki szeretne jönni, tervezze be a hétvégét J

 

Június 18-ánFagyi kupa – Ajka, Csónakázó tó

jelentkezni Horváth Zsuzsánál lehet

 

Július 29-tól – augusztus 6-igVízitúra a Felső Tiszán

jelentkezni Horváth Zsuzsánál lehet

 

Ezen kívül még várjuk az Erzsébet-tábor időpontját. A táborozás feltétele betöltött 8. életév a jelentkezéskor, valamint 2017. augusztus 31-ig nem töltheti be a 15 életévét a gyermek. Jelentkezni adatok megadásával Nagyné Muschitz Ildikónál lehet.

 

Szeretettel várunk Benneteket a programjainkon!

 

A Vezetőség

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!